Afval afvoeren in een vuilcontainer

Voor het huren van een vuilcontainer moet je bij Containerwebshop zijn. Door ze flexibele instelling en planning kunnen wij er voor zorgen dat de afvalcontainers snel en vakkundig geleverd worden. Vuilcontainers kunnen we leveren vanaf 3m3 tot en met 40m3.
Een vuilcontainer huren kan bij Containerwebshop.nl voor verschillende afvalstromen. Zo zijn er vuilcontainers te huren voor onder andere bouwafval, grofvuil, hout, puin, groenafval, grond & dakafval.
Heb je een andere afvalstroom af te voeren die hier niet bij staat? Neem gerust contact met ons op 073-7113349 wij kunnen ten aller tijden de juiste container leveren voor iedere afvalstroom.
Naast onze vuilcontainers leveren wij ook rolcontainers voor het op halen van onder andere bedrijfsafval en papier/karton, deze rolcontainers leveren wij van 240 liter tot en met 2500 liter. In overleg zullen we bespreken hoe vaak we de rolcontainer komen ledigen, dit kan van bijvoorbeeld 1x per maand tot 5x per week een lediging, vraag vrijblijvend een offerte aan op containwebshop.nl of via 073-7113349.
Om naast de vuilcontainers en rolcontainers het assortiment compleet te maken zijn wij ook de leverancier voor het leveren van verschillende opslagcontainers. Onze opslagcontainers zijn leverbaar in de 10ft en 20ft variant. Deze opslagcontainers zijn wind en waterdicht waardoor ze dus uitermate geschikt voor het opslaan van meubilair en of bouwmaterialen tijden een verbouwing/renovatie of verhuizing.
Containerwebshop.nl is dus de totaal leverancier voor al uw afval en bouw gerelateerde zaken. Neem vrijblijvend contact met ons op via 073-7113349 of stuur ons een offerte aanvraag via de website.