Gilette Fusion scheermesjes online kopen

Een man of beter gezegd een jong volwassene zal zich op een bepaalde leeftijd moeten gaan scheren. Na die bepaalde leeftijd zal dit karweitje om de zoveel tijd terugkeren. Wanneer je je geschoren hebt is het de bedoeling dat je jezelf fris voelt. Wanneer je je niet op de juiste manier scheert kun je na het scheren een branderig gevoel op je huid krijgen. Daarnaast kun je krasjes op je huid hebben.

Het kiezen van een scheermesje met houder

Voordat je kunt beginnen met scheren zul je eerst een scheermesje met houder aan moeten aanschaffen. Er zijn verschillende merken en soorten scheermesjes en houders te verkrijgen. Een veel gebruikt scheermesje en houder is die van Gilette Fusion.

Tips bij het scheren

Als je gaat scheren kun je dit het best in de ochtend doen. Je huid is dan niet gespannen waardoor de Gilette scheermesjes soepel er overheen kunnen gaan. Zorg er voor dat je huid niet droog is wanneer je gaat scheren. Het is daarom ook handig om na het douchen pas te gaan scheren. Over het algemeen kun je beter een scheer- of een scheergel gebruiken. Sommige scheerschuimen zorgen ervoor dat de huid uitdroogt. Het mesje waarmee je scheert kun je het best onder stromend water houden. Wanneer je dit niet doet kan dit het scheren vermoeilijken, omdat er haarrestjes achterblijven in het scheermesje.

1