Haartransplantatie kosten

U vindt het erg om kaal te worden. Iedere dag kijkt u meermaals in de spiegel. Uw haarlijn trekt steeds verder terug. Daarnaast ziet u ook dat het haar op de kruin en bovenop steeds dunner behaard worden. Het is een slepend proces waar mensen erg onzeker en soms zelfs depressief van kunnen worden. Dit was ook het geval bij de oprichter van de Nederlandse Haarstichting. Hij keek dagelijks tientallen keren in de spiegel en werd geobsedeerd door de haaruitval. Wellicht dat het door deze stress wel nóg sneller ging. De haartransplantatie kosten leken hem als student niet te betalen. Hij kon toch niet de enige zijn met dit probleem? Dit is het eerste idee geweest om de Haarstichting op te richten. Deze stichting zou jaren later uitgroeien tot best bezochte goede doelen stichting van Nederland, met meer dan een miljoen bezoekers per jaar op de site. Hij was dus inderdaad zeker niet de enige met dit probleem. Hij heeft van alles geprobeerd tegen zijn haaruitval.

Haarverdikking
Tijdens de eerste zoektocht naar een oplossing tegen kaalheid, kwam hij uit bij haarverdikking. Meestal ging het om sprays of poeders om de haaruitval te camoufleren. Wat hij zich op dat moment echter niet besefte, was dat de haaruitval door deze producten niet zou stoppen. Sterker nog, de haaruitval zette in rap tempo door. Dankzij de haarverdikking producten zag het er nog een tijd redelijk uit, bepaalde plekken zijn echter moeilijk te camoufleren. Wanneer er bijvoorbeeld geen haar meer groeit op de inhammen of wanneer de haarlijn terug trekt, kan dit niet meer worden gecamoufleerd.

Haargroeimiddelen
Toen hij dit zich realiseerde, heeft hij ervoor gekozen om te beginnen met haargroeimiddelen. In eerste instantie ging het om verschillende vitamine preparaten. Later is hij overgestapt op bewezen haargroeimiddelen. Het ging hierbij vooral om minoxidil en finasteride. Ook de laserkam wordt regelmatig gebruikt.

Haartransplantatie kosten
Omdat hij nog een student was toen hij kaal werd, had hij nog niet veel geld. Om deze reden wilde hij kiezen voor haartransplantatie Turkije. Hiervoor is een simpele reden, in dit land is er sprake van lagere haartransplantatie kosten. Achteraf gezien heeft hij hier een grote fout mee gemaakt. De haartransplantatie werd namelijk erg slecht uitgevoerd, waardoor er geen sprake was van hergroei, een groot gedeelte van het donorgebied weg was en het resultaat daardoor sterk tegenviel. Meer weten over de kosten? Klik hier

1