Macht en veranderingen

Macht is iets wat iedereen wilt, des te meer macht des te meer controle je hebt over bepaalde aspecten van het leven. Een vorm van macht is geld, met geld kun je doen en laten wat je wilt. Bijvoorbeeld dingen uitbesteden in je bedrijf of leuke persoonlijke kado's kopen. Als je een smak geld verdient in een korte tijd kan dat ook tot een verkeerd leven leidden waar veel te veel geld wordt uitgegeven. Geld went snel en als je het uit blijft geven, maar niet genoeg verder verdient om de uitgaven te ondersteunen kan dat helemaal mis gaan.

De eerste dingen die mensen vaak kopen zijn dingen voor zichzelf. Een lekker ontspannende massage, nieuwe kleren of zelfs een nieuwe auto. Vervolgens doordat de druk om geld in het laatje te brengen is afgenomen, kan er meer tijd aan jezelf worden besteedt. Vaak gaan mensen dan meer sporten.

Ze gaan aan hun lichaam denken en willen een lichaam hebben wat zij al jaren wilden, maar geen tijd of zin om tijd voor te maken hadden. Vervolgens door het extra geld kunnen er supplementen worden gekocht die het proces naar dat ultieme lichaam versnellen. Creatine is handig, maar eiwitten zijn essentieel in het proces. Ook kunnen ze nu veel vlees kopen wat eerst te duur was om altijd maar te kopen.

Supplementen komen in verschillende maten en prijzen. De prijs zegt vaak wat over de kwaliteit, laat u daarom goed informeren en bespaar niet. Want goedkoop is duurkoop als het gaat om supplementen.

1