Slaapkamer Restylen

Is je slaapkamer dringend aan een make-over toe? Een mooi ingerichte slaapkamer zorgt direct voor een prettig gevoel wanneer je de slaapkamer binnentreedt. Is dit bij jou niet het geval? Het kan een kwestie zijn van slechts rommel opruimen en goed organiseren om een nieuwe wanorde te voorkomen. Wanneer dit niet volstaat, dan kunnen kleine aanpassingen zorgen voor een totaal andere aanblik!

Slaapkamer restylen

Bepalend voor het aangezicht van de slaapkamer zijn:

  • Muren: behang, verf, de kleur van de muren. Houd deze rustig van kleur. Zorg voor variatie door voor mooie wanddecoratie te kiezen, zoals muurteksten, een mooi modern schilderij, foto's op canvas. 
  • Gordijnen: kies voor een rustige, bij voorkeur effen stof. 
  • Vloer: een vloer met een warme uitstraling geeft een luxe beleving in de slaapkamer. Is jouw vloer kaal? Kleed deze dan aan met mooie 'wollige' kleden. De collectie carpetten van Trendhopper zijn werkelijk fantastisch!
  • Slaapkamer Meubilair: mooie slaapkamermeubels maken het verschil en kunnen een slaapkamer een riante uitstraling geven. Is je budget niet al te groot, zorg dan in ieder geval voor mooie nachtkastjes en een houten kledingkast. Ikea is hiervoor ideaal!
  • Slaapkamer accessoires: Kleed je slaapkamer aan met mooie vazen, gedecoreerd met kunstbloemen, zorg voor persoonlijke items, zoals foto's van jou en je partner bijvoorbeeld
  • Mag de sfeer enigszins erotisch zijn in de slaapkamer? Denk dan eens aan de aanschaf van licht erotische kunst; heel bijzonder boven het bed, zoals afbeeldingen van Leonardo da Vinci. Wil je een stapje verder gaan? Dan kun je denken aan toys kopen voor hem of haar.