Volume poeder, het wonder uit een klein flesje

Volumepoeder, het goedje dat de harten van menig kapper al heeft gestolen en nog steeds populairder. Maar wat is volumepoeder precies en hoe gebruik je het? In dit artikel vertellen we alles over volumepoeder, en geven je tips om er thuis mee aan de slag te gaan!

Het gebruik van volume poeder

Volume poeder is een wit poeder, het lijkt op talkpoeder, dat vaak in een klein flesje verpakt is. Maar onderschat het kleine flesje niet, want dit magische poeder heeft een groots effect. Het poeder is zowel op kort als lang haar te gebruiken, en belooft langdurig volume te geven aan je haar. Zakt het na een tijdje toch een beetje in? Haal even je hand door je haar en het volume is weer helemaal terug!

Volume poeder is verpakt in een kleine flacon met gaatjes bovenin, vergelijkbaar met een zoutvaatje. Door de flacon te schudden komt de poeder eruit en kun je ermee aan de slag. Doe het poeder op je handen of strooi het gelijk in je haar voor extra effect. Breng het op meerdere plekken aan en haal, als je genoeg poeder hebt gebruikt, je handen door je haar. Het volumepoeder zorgt dat je haar stroef aanvoelt en goed in model blijft zitten. Dit maakt het niet alleen geschikt voor in los haar, ook je opgestoken kapsels blijven beter zitten als je een beetje poeder gebruikt.

Handige tips & tricks

Wanneer je volumepoeder gebruikt, is het handig om met een paar dingen rekening te houden. Onze tips:

Gebruik volumepoeder altijd op droog haar

De poeder smelt als het ware wanneer het in contact komt met je handen. Om niet te veel product te verliezen én extra volume te creëren, kun je het poeder ook direct op je haar strooien

Breng het poeder vooral aan bij de haarwortels. Je kunt het over je hele haar gebruiken, maar door het bij de haarwortels aan te brengen bereik je het grootste effect..

Wees zuinig met het gebruik van volumepoeder. Een beetje poeder doet al goed zijn werk en je kunt de poeder niet uitborstelen wanneer je te veel hebt gebruikt

Houd er rekening mee dat het poeder lastig uit je haar te wassen is. Een extra keer wassen na het gebruik van volumepoeder is geen overbodige luxe!

Verkooppunten

Volumepoeder is bij veel kapperszaken te koop, maar ook goedkopere drogisterijen gaan steeds vaker volumepoeder verkopen. Wil je de kwaliteit van een kappersmerk voor de prijs van de drogisterij? Kijk dan eens op haarwereld Hier vind je allerlei stylingproducten van kappersmerken tegen aantrekkelijke prijzen. Bestel je voor 17.00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zo kun je zo snel mogelijk aan de slag!