HR Services

Op zoek naar duurzame HR-oplossingen voor uw personeels- en organisatievraagstukken?

Tijdelijk een HR-boost nodig? Altijd al de volgende HR-efficiency stap willen maken?

 

Rond Vierkant kan u assisteren. Altijd professioneel, deskundig en flexibel: op projectbasis of als tijdelijke vervanging.

 

Operationeel

Mogelijke opdracht: begeleiding ziekteverzuim, ontslagbegeleiding, opmaken arbeidscontracten, op orde brengen van personeelsdossiers (o.a. met oog op Algemene verordening gegevensbescherming (AVG, of General Data Protection Regulation (GDPR)), begeleiding functioneringstrajecten, voeren van (grote) werving- en selectieprocedures en/of afnemen van assessments.

 

 

Tactisch

Mogelijke opdracht: implementeren van HR-initiatieven zoals performancecyclus met (Poor) Performance Management en functioneringssystematiek, Talent Management & Succession Planning, HR-kwaliteitsmanagement (w.o. een up-to-date arbeidsvoorwaardenboek) of functiehuis; stimuleren van monetaire & niet-monetaire (Sales) beloningsregelingen, schrijven/analyseren van processen en het implementeren van (cultuur)veranderingen zoals een nieuwe Way-of-Working, ontwikkelen van Employee Engagement programma, het versterken van competenties (eLearning & Development), recruitment, coaching, medation en/of opzetten van strategisch personeelsplanning.

 

 

Strategisch

Mogelijke opdracht: verbinden van de bedrijfsstrategie met de HR-agenda (w.o. opstellen van 100-dagen HR-plan, HR-jaarplan met HR-verbeteractiviteiten), werken aan de ontwikkeling van HR-visie en HRM-strategie met focus op bedrijfsbrede Organisational Development; doorontwikkelen en/of managen van de HR-afdeling; Management Development met bijzondere aandacht voor leiderschapontwikkeling (gericht op managers die de busines strategie daadwerkelijk moeten uitvoeren), evaluatie van waarden, normen en ethiek binnen uw organisatie(onderdeel), het opzetten van functie van Vertrouwenspersonen Ongewenst Gedrag en/of Integriteit; projectmanagement implementatie van SAP SuccessFactors en/of andere HRIS-systemen.