Over Rond Vierkant

‘Voor iedere HR-situatie is er een oplossing. Laten we er samen naartoe werken.’ - Marek Jacobs

Rond Vierkant, opgericht op 1 juli 2019, is een bedrijfsorganisatie-adviesbureau op het gebied van HR, personeels- en organisatiebeleid.

 

Marek Jacobs, founder

Senior HR Business Partner en HR-consultant met stevige internationale commerciële allround HR-vaardigheden: passie voor het samen behalen van HR-doelstellingen door verandering te stimuleren. Dit door zelf duidelijk te zijn en authentiek te blijven, positief stakeholder management om buy-in en bredere acceptatie te borgen, en samen verbeterde HR-werkmethoden die de bedrijfsdoelstellingen maximaliseren uit te rollen.

 

Al met al, met een goede dosis relativeringsvermogen en humor.

 

https://www.linkedin.com/in/marekjacobs/

 

 

Waarvoor staat Rond Vierkant eigenlijk? 

Rond Vierkant staat voor samen oplossen.

Zoals in het logo rolt letterlijk het rondje over de vierkante schaduw.

 

Die rolbeweging is van links naar rechts, en duidt op continue verbetering en voortgang. Het rondje en het vierkantje zijn beide even zo groot, of even zo klein. Niets is groter of beter dan de ander; samenwerking met elkaar is key. Waarbij het rondje als cirkel in beweging aangeeft, en ongekende mogelijkheden met zich meebrengt: een spectrum van oplossingen.

 

Stakeholders gaan in de beweging vooruit. Op basis van gedegen tijdige HR-advies en proactieve ondersteuning. Door die beweging van het rondje met het vierkantje neemt de schaduwdonkere invulling van het vierkantje af – het rondje neemt het vierkantje mee in de nieuwe manier van werken of bewegen.